TILBEREDNINGSTID:
20 MIN
KOGE/STEGE TID:
15 MIN
ANTAL PERSONER:
2 PERSONER
RÅVARER:
300 GR RØDSPÆTTEFILET
2 STORE BAGEKARTOFLER
1 LØG SKÆRET I BÅDE
100 GR. BACON I STRIMLER
6 SPSK FLØDE
100 GR REVET OST (EKS.MOZZARELLA)
SALT OG PEBER
OPSKRIFT:
Sæt ovnen på 160 grader. Skræl
kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i kogende
vand sammen med løgbådene og kog dem i 5 min.
Rist bacon på en pande, så baconen tager farve, men ikke
bliver sprød. Fordel kartoffel skiverne og løgbådene i et
ildfast fad. Kom bacon fedtstoffet ved, læg fisken ovenpå og hæld
fløden over. Krydr med salt og peber. Kom bacon over og drys
til sidst med reven ost.
Sæt fadet i ovnen i ca. 10 min. til osten begynder at smelte og
blive gylden.
TIPS:
Server en tør hvidvin til.
|
|