TILBEREDNINGSTID: 20 MIN

KOGE/STEGE TID: 15 MIN

ANTAL PERSONER: 2 PERSONER

RÅVARER: 300 GR RØDSPÆTTEFILET
2 STORE BAGEKARTOFLER
1 LØG SKÆRET I BÅDE
100 GR. BACON I STRIMLER
6 SPSK FLØDE
100 GR REVET OST (EKS.MOZZARELLA)
SALT OG PEBER

OPSKRIFT: Sæt ovnen på 160 grader. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Kom skiverne i kogende vand sammen med løgbådene og kog dem i 5 min.

Rist bacon på en pande, så baconen tager farve, men ikke bliver sprød. Fordel kartoffel skiverne og løgbådene i et ildfast fad. Kom bacon fedtstoffet ved, læg fisken ovenpå og hæld fløden over. Krydr med salt og peber. Kom bacon over og drys til sidst med reven ost.
Sæt fadet i ovnen i ca. 10 min. til osten begynder at smelte og blive gylden.

TIPS: Server en tør hvidvin til.

© Copyright Bromseklubben