TILBEREDNINGSTID: 15 MIN.

KOGE/STEGE TID: 30 MIN. I FORVARMET OVN            V/200 GR.

ANTAL PERSONER: 4 Personer

RÅVARER: 3/4 TIL 1 KG. TORSKEFILETER SKÅRET I    TERN
KARRY
TOMATKETCHUP
4 LØG
SALT OG PEBER
1/4 l. PISKEFLØDE
1 1/2 DL. MÆLK
MEL

OPSKRIFT: Torskefileterne skæres i tern 2-3x2-3 cm. De vendes i mel blandet med karry, salt og peber.
De pillede løg skæres i meget tynde løgringe og lægges i et smurt ovnfast fad i lag, skiftevis med fisk og løg (2 lag af hver)
Piskefløden og mælken blandes og hældes ved. Ovenpå lægges et tyndt lag tomatketchup.
Retten sættes i en forvarmet ovn på 200 gr. i 30 min.

TIPS: Serveres med kartofler drysset med persille, og lyn svitsede porrer/gulerødder skåret i tynde ringe/stave.

© Copyright Bromseklubben