TILBEREDNINGSTID:
CA. 10 MIN.
KOGE/STEGE TID:
CA. 10 MIN. + 5 MIN GRILL V/225 G
ANTAL PERSONER:
2 Personer
RÅVARER:
2 TYKKE SKIVER TORSK
SALT OG HVID PEBER
3 SPSK. SMØR
2 CITRONER
2 STORE TOMATER
OPSKRIFT:
Bind
et stykke snor om torskeskiverne så de holder faconen under
stegning. Gnid dem med salt og peber.
Steg skiverne på den ene side i 1 spsk smør ved jævn varme, så
de bliver næsten gennemstegte.
Læg dem herefter i et ildfast fad med den rå side opad og læg
overskårne tomater ved. Drys med salt og peber på tomaterne og
dryp både fisk og tomater med 2 spsk smeltet smør og saft af 1
citron.
Sæt fadet under grill i 15 min.
TIPS: Serveres direkte fra ovnen, garneret med
kvarte citroner og dild. Serveres m/kogte kartofler eller
kartoffelmos.
© Copyright
Bromseklubben |