Korshavn 1993

Dette var vores første tur til Norge på havfiskeri. Vi havde læst en artikel om Korshavn havfiskecenter i et fiskemagasin. Artiklen lød meget tiltalende, og tilmed skulle vi kun køre 90 kilometer i Norge for at komme dertil. Korshavn ligger ca. 5 kilometer nv. for Norges sydligste punkt Lindenes.

Vi var 4 mand af sted, og havde selv en båd med. Vi tog færgen til Kristiansand, hvorefter vi kørte vest på i et par timer, før vi var fremme ved Korshavn havfiskecenter. Da vi ankom henvendte vi os i receptionen, hvor vi fik udleveret nøgler og informationer omkring centeret. Vi fik også et søkort over området med de forskellige fiskepladser indtegnet.

Havfiskecenteret var perfekt, der var alle de faciliteter som skal være sådan et sted. Med til vores lejlighed hørte en stor kummefryser, som stod ovre i rense rummet samt en udmærket jolle. Vejret var en blandet fornøjelse ugen igennem. Vi gennemfiskede alle de pladser som var indenskærs, og fangede en del fisk, men det kneb lidt med størrelsen på dem. Det blev til fem forskellige arter: torsk, lubbe, sej, lange og hvilling.

Trods det middelmådige fiskeri, besluttede vi, at det ikke var sidste gang vi havde været i Korshavn. Det skulle have en chance mere en anden god gang. Stedet kan stærkt anbefales til dem der ikke gider at køre alt for langt, og så er der gode forhold, samt en lækker natur.

Venlig Hilsen

Bromseklubben

© Copyright Bromseklubben