Så stod der igen i år Hitra på programmet. Vi havde valgt at bo hos Halvor på Stadvik Brygge nøjagtig som 1997. Beliggenhed,  faciliteter og udstyr er simpelt hen så godt, at man kan blive helt afhængig af det.

Fiskeriet fejler heller ikke noget. Man sætter sig ned i båden sejler 10-15 min.  og så er man på fiskepladserne, og man kommer aldrig hjem uden fisk. Naturen rundt om Hitra er virkelig flot. Vi oplevede flere gange, at når vi havde sat nogle undermålere ud igen, kom der havørne og tog dem.

Selve fiskeriet foregik mest med pirk, men når vi blev trætte i armene gik vi over til at fiske med agn. Vi fangede mange forskellige arter. Det blev blandt andet til 2 mindre havtasker, en masse sej med de største på 4 kg. En del lubber blev det også til med den største på 7,1 kg. Derudover fangede vi rødfisk, langer, brosmer, kuller, hvilling samt en masse torsk med de største på 10 kg. Så fryserne var virkelige fulde til bristepunktet da vi skulle hjem. Og i år havde vi vejret med os alle dage. 

Venlig hilsen

Bromseklubben                                                                                             Hitra Turistservice

© Copyright Bromseklubben