Nautnes Fiskevær 2019

For sidste gang.

 

Så har vi igen været på vores årlige tur til Norge, denne gang i september måned og igen som så mange gange før til Nautnes Fiskevær.

Dette blev så vores sidste tur til Nautnes Fiskevær. Ejeren af havfiskecenteret vil desværre ikke bruge penge på, at vedligeholde hytter og både, så alting er i en elendig stand.

Vi havde bestilt 4 både, den ene båd kom aldrig ud at sejle på grund af defekt motor og 2 af de andre både havde også defekter, men kunne dog sejle.

Huset vi havde booket for ca. 1 år siden, syntes ejeren af havfiskecenteret lige, at nogle af hans venner skulle låne i den weekend vi var der, så vi fik et andet hus der var langt under den standard vi havde betalt for.

Vi har ellers været glade for at komme der i mange år, dette var 14 gang vi var der, men det er slut nu og vi kan ikke anbefale andre, at bruge havfiskecenteret.

Desværre havde vi heller ikke vejret med os, vi havde flere dage, hvor vi ikke kunne komme ud at fiske på grund af for megen blæst, så det blev ikke til den store fangst denne gang.

 

Det blev til 11 arter.

 Fangstrapporten ser således ud.

5 torsk  82 sej  19 langer (største 18,2 kg.) 11 kuller  37 lubber  26 brosmer   2 hvillinger   2 rødfisk 152 makrel   1 hestemakrel  1 blåstak

Billeder
 

                 Christian med Kuller     

                      Thomas med Torsk og Lubbe  
                     Thomas med Blåstak

                            Ove med Lange
                       Thomas ved rensebordet 
                          Christian ved rensebordet
                      Per med Sej
               Thomas med Torsk

                     Per med et par Sej
           Thomas med Torsk og Sej

            Søren med Kuller

                  Knud med Lange
                             Ove med Lange

© Copyright Bromseklubben