Kvalheim 2022

 

Så har vi igen været på vores årlige tur til Norge, denne gang, som så mange gange før i september måned.

En uge før vi skulle af sted, fik vi en mail fra Fjordline om at de havde taget den ene færge ud af drift på grund af de høje gaspriser og vores afgang var aflyst. Efter en del bøvl og ombookninger,  lykkedes det at komme af sted 2 dage senere end planlagt og alt endte godt.

Turen gik til Kvalheim, som sidste år. Kvalheim ligger direkte ud til Hjeltefjorden, ca. en times kørsel fra Bergen.

Desværre blæste der en hård vind fra nord hele ugen, som gjorde det umuligt for os at fiske ude i fjorden, så det blev kun til lidt kystnært fiskeri, der hvor vi kunne finde lidt læ. Den sidste dag var vejret dog med os, der var nærmest ingen vind og vi kunne endelig komme ud på fjorden.

Som man kan se på fangstrapporten, blev det ikke til så mange fisk som vi plejer på grund af blæsevejret, men turen fejlede ikke noget og trods blæsten havde vi solskin det meste af tiden.
 

 

Det blev til 12 arter.

 Fangstrapporten ser således ud.

6 torsk (største 3,5 kg.) 32 sej (største 2,5kg.) 12 langer (største 4,3 kg.) 41 kuller ( Ikke vejet) 16 lubber ( Ikke vejet ) 4 brosmer (Ikke vejet)  13 hvillinger (Ikke vejet.) 2 Blåstak( ikke vejet. ) 2 hornfisk ( Ikke vejet )  66 makrel ( ikke vejet ) 6 grå knurhaner ( ikke vejet.)  13 kulmuler (største 2,9 kg.)

 

Billeder
Søren og Knud
Ove
Christian
Fisk
Ernst med Torsk og Lubbe
Søren med Kulmule
Fisk
Ove med Lange
Solnedgang over Kvalheim
Søren med Sej
Poul og Eigil
Ove håndfodrer måge med Makrel

© Copyright Bromseklubben