Kvalheim 2021

 

Så har vi igen været på vores årlige tur til Norge, denne gang i september måned. I år havde vi valgt Kvalheim Fritid, da vi ikke var tilfredse med hytterne og bådene der hvor vi har været de sidste mange gange, på grund af manglende vedligeholdese.

Kvalheim Fritid ligger på den anden side af Hjeltefjorden, hvor vi plejer at fiske, så fiskepladserne var de samme, som vi plejede at fiske på og deres hytter og både var super vedligeholdte og servicen var i top, så vi var glade for at vi havde valgt at skifte til Kvalheim.

Vi havde en god tur med mange fine fisk. Vejret var super, der var kun én dag vi ikke kunne komme ud at fiske på grund af blæsevejr.
 

 

Det blev til 16 arter.

 Fangstrapporten ser således ud.

4 torsk (største 3,0 kg.) 200 sej (største 4,0 kg.) 23 langer (største 7,0 kg.) 62 kuller ( Ikke vejet) 39 lubber (største 2,7 kg.) 10 brosmer (største 4,0 kg.)  16 hvillinger (Ikke vejet.) 2 Blåstak
( ikke vejet. )
3 rødfisk ( Største 1,5 kg. ) 281 makrel ( ikke vejet ) 2 grå knurhaner ( ikke vejet.) 4 Isinger ( ikke vejet.) 5 glasvar (ikke vejet) 18 hestemakreller (ikke vejet.) 37 kulmuler (største 8 kg.) 1 Berggylt ( Ikke vejet.)

Billeder
Kvalheim Fritid
                      
 
                           
 
                          
 
                                
 
                               
 
                               
 
                      
 
                  
 
                       
 
                  
 
                  
 
                     
 
            
 
                   
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright Bromseklubben